Söndagsskolan och Söndagsklubben

Är du ett barn? Då är du välkommen till söndagsskolan och söndagsklubben!
Vi är med under starten på gudstjänsten och hänger sedan med våra ledare ned till källaren eller upp för trappan.

I söndagsskolan nere i källaren träffas vi som är mellan 4 år (eller klarar att sitta still och lyssna) till och med 5 år. Här träffar vi nya och gamla kompisar, lyssnar på berättelser från Bibeln, pratar om Gud, ber, pysslar och leker. En lätt lunch serveras för de yngsta barnen ca kl 12. Du som är förälder är välkommen att vara med.

I söndagsklubben på övervåningen träffas vi som går i förskoleklass - åk2 och vi som går i åk 3 - åk 6 i var sin grupp.
Här lär vi oss mer om vem Gud är och vilka vi är. Vi snackar, lyssnar, tittar, skapar och ber. Vi avslutar med att fika tillsammans.

För barn under 4 år finns leksaker, böcker och kritor på kyrktorget. För vuxna finns möjlighet att lyssna till gudstjänsten på torget.

Vill din mamma eller pappa veta mer, går det bra att kontakta oss för mer information.

Välkommen!

Kommande gudstjänster

25 sep
11:00 - 13:00 Gudstjänst